Wolfgang AT-AS45qHD 8GB vanaf 22 januari bij de Aldi

De Aldi verkoopt vanaf 22 januari opnieuw de Wolfgang AT-AS45qHD 8GB dit keer alleen in een speciale variant aangezien je er een gratis hoesje en 8GB SD kaart gratis bij zal krijgen. Dit inclusief smartphone voor 199 euro. Deze AT-AS45QHD smartphone heeft de beschikking over een 4.5-inch QHD IPS scherm met een resolutie van 960×450 pixels. De smartphone draait op een 1.2Ghz Quad Core processor en beschikt over een 8 megapixel camera met autofocus, ook de frontcamera is van goede kwaliteit aangezien er een 3 megapixel exemplaar aanwezig is.

Wolfgang-ATAS45QHD

Specificatie’s:

De Wolfgang AT-AS45QHD beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×450 pixels, het scherm is een IPS display waardoor de kleuren goed naar voren komen. De smartphone wordt aangedreven door een MT6589 1.2 GHz Quad core processor. Aan de achterzijde van de smartphone is een 8 megapixel camera met led flits en autofocus aanwezig. De processor wordt ondersteunt door 1GB RAM.

Intern is er 4GB opslag aanwezig, doormiddel van een MicroSD kaart kan je de opslagcapaciteit uitbreiden tot maximaal 32 GB. Standaard is er een 8GB kaartje aanwezig. Verder heeft de Wolfgang smartphone diverse aansluitingen waaronder een dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je twee sim kaarten monteren en ook afhankelijk van elkaar gebruiken. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig.

Vorig artikelAldi verkoopt GSM AT-B26D dual sim telefoon
Volgend artikelGoogle Chrome 32 uitgebracht met malwarebeveiling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in