Google Chrome 32 uitgebracht met malwarebeveiling

Google heeft vandaag een nieuwe versie van Google Chrome vrijgegeven het gaat hierbij om versie 32 welke onder meer beschikt over een betere beveiliging tegen malware. Ook laat de nieuwe versie zien welke tabs er geluid maken of een webcam gebruiken. 

Google-Chrome-Book

Google blokkeert in Chrome 32 automatisch downloads welke malware kunnen bevatten. Google heeft een database met URL’s welke verdacht zijn, alles wat te maken heeft met een URL suggestie zal Google Chrome blokkeren in de nieuwe versie. Ook wanneer een tabblad de webcam aanspreekt of wanneer het tabblad via Google Cast wordt gedeeld zal dat worden aangegeven, dit is meer voor de veiligheid en vooral voor de privacy van de gebruiker. Naast bovenstaande verbeteringen heeft de nieuwe versie ook een vernieuwde interface voor de Metro interface.

Ook heeft Google de nieuwe Chrome 32 versie een stuk sneller gemaakt waardoor de browser vooral een stuk stabieler zal draaien, naast de snelheids- en prestaties verbeteringen zijn er ruim 11 kwetsbaarheden opgelost.

Vorig artikelWolfgang AT-AS45qHD 8GB vanaf 22 januari bij de Aldi
Volgend artikelSamsung bevestigt nieuwe Galaxy Tab 3 Lite

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in