Dell Venue 8 pro tablet te koop in Nederland

Vandaag heeft Dell de nieuwe Venue 8 Pro tablet eindelijk uitgebracht in Nederland. De nieuwe tablet is momenteel te bestellen voor een bedrag vanaf 289 euro. De tablet staat al sinds enkele dagen op de website van Dell. Begin januari heeft Dell laten weten dat de tablet niet verkocht zal worden in Nederland, maar dat is dus niet het geval aangezien de tablet gewoon verkocht wordt in Nederland voor 289 euro.

dell-venue-8-pro

De Dell Venue 8 Pro tablet beschikt over een 8-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. De tablet draait op een volledige versie van Windows 8.1. De processor in de tablet is een quad-core Intel Atom Bay Trail welke is geklokt op een snelheid van 1,8Ghz. Naast de quad core processor is er ook 2GB aan werkgeheugen aanwezig. Standaard is er 32GB of 64GB intern geheugen aanwezig wat je kan uitbreiden doormiddel van een MicroSD kaart. Volgens Dell kan de accu van de tablet het zo’n 8 uur volhouden.

De tablet is momenteel te bestellen in Nederland waardoor de tablet op de genoemde verzenddatum van 21 januari 2014 verzonden zal worden. Een 64GB-versie met een Windows 8 Pro-licentie wordt aangeboden voor een bedrag van € 399. Ook zijn er diverse en vooral goedkopere bundels verkrijgbaar.

Vorig artikelSamsung bevestigt nieuwe Galaxy Tab 3 Lite
Volgend artikelSpotify tijdlimiet opgeheven voor gratis abonnement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in