Samsung bevestigt nieuwe Galaxy Tab 3 Lite

De Poolse afdeling van Samsung heeft vandaag een handleiding op internet gezet over de nieuwe SM-T110 tablet, het gaat hierbij om de nieuwe Samsung Galaxy Tab 3 Lite tablet. Naast een handleiding is er ook een volledige specificaties lijst opgedoken. Momenteel biedt een Poolse webwinkel de tablet aan voor een bedrag van omgerekend 120 euro.

Artikel Tab 3 Lite_large

Vorige maand verschenen er diverse geruchten over een nieuwe Samsung tablet welke verkocht zal worden voor ongeveer 100 euro. De verwachting waren eerder dat Samsung de nieuwe tablets tijdens de CES zal introduceren, maar dit was helaas niet het geval. Samsung Polen heeft vandaag een handleiding voor de SM-T110 tablet online gezet.

De Samsung Galaxy Tab 3 Lite tablet heeft de beschikking over een 7-inch scherm met een resolutie van 1024×600 pixels. De interne soc is een Marvell PXA986 waarbij twee Cortex A9 processoren aanwezig zijn. De twee cores draaien op een snelheid van 1,2Ghz.  Verder is 1GB ddr2 en 8GB flashopslag aanwezig, dat uitgebreid kan worden met sd-geheugenkaarten.Verder beschikt de Samsung tablet over een 2-megapixel camera en een accu met een capaciteit van 3500mAh.

Volgens de geruchten zal Samsung de tablet verkopen voor ongeveer 120 euro, wat natuurlijk erg goedkoop is voor een tablet met toch nog redelijke specificaties. Het scherm heeft een diagonaal van 7-inch en beschikt over een resolutie van 1024×600 pixels.

Vorig artikelGoogle Chrome 32 uitgebracht met malwarebeveiling
Volgend artikelDell Venue 8 pro tablet te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in