Oppo komt met nieuwe 4,5-inch Neo smartphone

Oppo is momenteel het assortiment flink aan het vullen met nieuwe tablets en vooral smartphones. Vandaag heeft Oppo de nieuwe Oppo Neo officieel aangekondigd. De Indonesische tak  van het bedrijf heeft afgelopen nacht de Oppo Neo aangekondigd, een goedkope mid-range smartphone welke draait op Android.

Oppo-Smartphone

De smartphone is voornamelijk gericht voor de mid-range markt. De smartphone beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 854×480 pixels, vrij laag voor een smartphone scherm voor deze tijd. De interne processor is een 1,3Ghz dual core processor. Ook zijn er twee camera’s aanwezig waaronder een 5 megapixel achtercamera en een 2 megapixel front camera. Het toestel draait op Android 4.2 Jelly Bean met de eigen ColorOS-skin.

De specificaties zijn niet super te noemen, maar dat kan je ook terug zien aan de prijs. De Oppo neo zal namelijk in Indonesië verkocht worden voor 2.599.000 Indonesiche Rupia dat is omgerekend zo’n 160 euro. Momenteel is het nog onbekend of de smartphone ook in Nederland verkocht zal worden.

Vorig artikelAankomend weekend nieuwe PS4 levering losse verkoop Mediamarkt
Volgend artikelSamsung Galaxy Tab 3 Lite vanaf februari voor 159 euro in de verkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in