Aankomend weekend nieuwe PS4 levering losse verkoop Mediamarkt

Een aantal filialen van Mediamarkt hebben vandaag laten weten dat ze voor dit weekend weer een nieuwe levering verwachting met een aantal Knack bundels en losse Playstation 4 consoles. Vorige week hebben veel Mediamarkt winkels een redelijk grote voorraad binnen gekregen voor de losse verkoop, het gaat hierbij allen om consoles welke los verkocht werden zonder pre-order. 

2jbabv5

Vorige week vrijdag nacht is er bij vele Mediamarkt filialen de nieuwe Knack bundel afgeleverd. Het gaat hierbij om een combinatie van een Playstation 4 en het spel Knack. Vanaf vrijdag avond is de Knack bundel verkocht bij de Mediamarkt en Saturn, het is daarom verstandig om de voorraad van de lokale Mediamarkt in de gaten te houden wanneer er weer een nieuwe voorraad Knack bundels zal binnen komen. Een knack bundel kost 439 euro. Naast de Playstation 4 knack bundels zijn er ook verschillende Killzone bundels opgedoken.

Op Twitteraar laten diverse Mediamarkt filialen weten dat ze weer een nieuwe voorraad verwachten met consoles. Ook uit diverse bronnen naar Technieuws.com kunnen wij laten weten dat er enkele Mediamarkt filialen een nieuwe levering zullen binnen krijgen. Waarschijnlijk zal de verkoop vrijdag avond/ zaterdag ochtend beginnen. Wees er wel snel bij want de indien er voorraad is zal deze er snel doorheen zijn. Op 22 januari komt er definitief een nieuwe PS4 levering waarbij een groter gedeelte een nieuwe levering zal ontvangen.

Vorig artikelSony zal PS4 Killzone bundels niet meer uitleveren
Volgend artikelOppo komt met nieuwe 4,5-inch Neo smartphone

13 REACTIES

    • De vele die hun order hebben geplaats in augustus, hebben dit waarschijnlijk bij bol.com en andere websites/winkels gedaan waar de ps4 veel slechter leverbaar is, mediamarkt is inmiddels door bijna alle pre-orders heen geloof ik

  1. Ik heb om 1 over 10 vanavond een ps4 gekocht bij de MM!!! Super blij want bol bakt er niks van. Ze zouden na 10 uur vrij komen want het waren consoles die niet opgehaald waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in