Sony zal PS4 Killzone bundels niet meer uitleveren

Playstation Nederland heeft vandaag via Twitter bekend gemaakt dat de Killzone Shadow Fale bundel niet meer zullen uitleveren aan pre-orders/ bestellingen. De bundel bestaat uit een PS4, camera, extra controller en de game Killzone Shadow Fale. 

Playstation-4

Iedereen wie een pre-order heeft geplaatst voor de Killzone Shadow Fale bundel zal deze niet meer ontvangen. De winkels zullen waarschijnlijk een stand-alone PS4 aanbieden met 500GB in combinatie met een gratis spel. Ook is de Knack bundel momenteel beschikbaar in Nederland. Veel webwinkels laten momenteel weten dat ze de bestellingen momenteel onderzoeken en contact op zullen nemen met de gebruikers welke een PS4 killzone bundel hebben besteld. Momenteel worden alleen de Knack bundel en standaardbundel uitgeleverd in de Benelux.

Volgens Sony ligt de schuld van het verkopen van te veel pre-orders niet bij hunzelf maar juist bij de verkoper. Deze zouden namelijk  niet voldoende hebben geïnformeerd naar het aantal beschikbare bundels en hebben dus te veel bestellingen aangenomen voor wat mogelijk was, de Killzone bundel was voornamelijk in Nederland erg populair.

Vorig artikelSharp presenteert nieuwe 15,6-inch tablet
Volgend artikelAankomend weekend nieuwe PS4 levering losse verkoop Mediamarkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in