‘Samsung Galaxy S5 krijgt ook vingerafdrukscanner’

De Samsung Galaxy S5 geruchten blijven toenemen, vandaag is er opnieuw informatie opgedoken over de vingerafdrukscanner van de Samsung Galaxy S5. Zo beschikt de smartphone over een vingerafdrukscanner. Samsung zou naast een vingerafdrukscanner ook werken aan een irisscanner. 

Samsung-Galaxy-S5

De vingerafdrukscanner is anders dat andere smartphones, Samsung heeft er namelijk voor gekozen om de vingerafdrukscanner te monteren onder het scherm. De irisscanner welke Samsung voor de Galaxy S5 heeft overwogen zal waarschijnlijk niet terugkomen in de Galaxy S5 aangezien deze techniek momenteel nog niet geavanceerd genoeg is. Om je smartphone te ontgrendelen met een irisscanner moet je het toestel momenteel erg dicht bij je gezicht houden. Samsung zal de irisscanner waarschijnlijk wel implementeren als de techniek een stuk verder is.

Niet de eerste smartphone:

De Samsung Galaxy S5 is niet de eerste smartphone met een vingerafdrukscanner aangezien de iPhone 5S ook beschikt over een vingerafdrukscanner. HTC heeft onlangs een HTC One Max op de markt gebracht welke ook beschikt over een vingerafdrukscanner.

Vorig artikelAdobe Lightroom komt binnenkort naar iPad
Volgend artikelMotorola komt met Moto G dual sim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in