Adobe Lightroom komt binnenkort naar iPad

Adobe Lightroom komt binnenkort ook beschikbaar voor de iPad. Het product heeft namelijk kort op de website van de software ontwikkelaar gestaan voor de prijs van 99 dollar. De licentie is één jaar geldig waardoor je elk jaar de licentie moet vernieuwen, wil je de applicatie toch blijven gebruiken.

Artikel Lightroom_large

Lightroom is een pakket van Adobe waarmee het mogelijk is om foto’s te bewerken en aan te passen, met de applicatie kan je vele opties welke voornamelijk gericht zijn voor foto bewerking. Deze week heeft de software kort op de website van Adobe gestaan, uit de informatie kunnen we opmaken dat het gaat om een mobiele licentie voor de iPad. Op de website wordt gesproken over Lightroom for mobile. 9to5Mac heeft gechat met een medewerker van Adobe en die bevestigde dat de software gemaakt was voor de Apple-tablet.

Beschikbaarheid:

Veel functionaliteiten welke ook in de desktop app gebruikt worden zullen naar de iPad versie komen, volgens de medewerker gaat het om een uitgebreide applicaties geschikt voor de mobiele devices. De software zal verkocht worden voor 99 dollar per jaar. Voor deze prijs krijg je uiteraard de applicatie en cloudstorage om alle foto’s en afbeeldingen in op te slaan.

Vorig artikelHuawei komt met snellere Ascend P6 S
Volgend artikel‘Samsung Galaxy S5 krijgt ook vingerafdrukscanner’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in