Whatsapp verwerkt ruim 50 miljard berichten per dag

Whatsapp heeft vandaag bekend gemaakt dat er elke dag ruim 50 miljard berichten worden verwerkt. Uit diverse data blijkt dat de applicatie momenteel nog erg actief is aangezien het aantal gebruikers nog steeds sterk aan het stijgen is. 

Whatsapp CEO Jan Koum heeft vandaag tijdens een presentatie in München laten weten dat er per dag ruim 50 miljard berichten worden verstuurd. Het aantal wat vandaag is bereikt is vooral in vergelijking van september vorig jaar een flinke stijging. Rond vorig jaar september behaalde Whatsapp namelijk 31 miljard berichten per dag.

De berichten worden dagelijks verstuurd door ruim 430 miljoen gebruikers. Dat is in vergelijking met vorige maar een stijging van 30 miljoen extra gebruikers. Zoals je kan zien blijft Whatsapp erg snel stijgen. Koum liet daarnaast weten dat zijn bedrijf zich niet zal richten op het uitbreiden van de functionaliteit in Whatsapp. Volgens de CEO werkt het team momenteel aan de stabiliteit van het netwerk. Ook heeft hij laten weten dat er geen advertenties zullen komen in Whatsapp.

Vorig artikelMotorola komt met Moto G dual sim
Volgend artikelKaspersky blijft XP tot 2016 verder ondersteunen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in