Apple komt met vierde iOS 7.1 beta

Apple heeft deze week de vierde bètaversie van het nieuwe mobiele besturingssysteem iOS 7.1 gelanceerd. Deze bèta/ test versie is vooral gericht aan ontwikkelaars en brengt naast een aantal bugfixes ook diverse verbeteringen en nieuwe functies met zich mee. Voordat Apple een nieuwe versie uitbrengt komt deze in een bèta versie gevolgd door een definitieve versie.

iOS-7.1-download

Twee weken geleden heeft Apple de derde testversie van iOS 7.1 verspreid over de gebruikers en ontwikkelaars. De uitrol van een nieuwe versie is momenteel actief waardoor ontwikkelaars de nieuwe versie kunnen downloaden en installeren op hun iDevice. Ook is het mogelijk om de update direct vanaf een iOS device te installeren. Naar verluidt zullen er in totaal zes testversies worden verspreid, voordat Apple met een definitieve iOS 7.1 versie zal komen.

De vierde bèta heeft een aantal verbeteringen en bugfixes met betrekking tot de werking van de contactenlijst en toetsenbord. Ook zijn er enkele grafische wijzigingen zichtbaar, zo is de interface van het vergrendelscherm aangepast. Ook zou het scrollen door berichten soepeler moeten verlopen. Volgens de laatste geruchten heeft Apple in iOS 7.1 een aantal hardnekkige problemen opgelost welke mogelijk door een jailbreak worden gebruikt.

Vorig artikelLG G Flex eind februari naar Benelux
Volgend artikelSamsung Galaxy S3 krijgt Android 4.4. update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in