LG G Flex eind februari naar Benelux

LG heeft vandaag bekend gemaakt dat de LG G Flex eind februari beschikbaar zal komen in meer dan twintig Europese landen waaronder België en Nederland. LG brengt met de LG G Flex de eerste flexibele smartphone naar Nederland. De prijs is echter nog wel aan de hoge kant aangezien LG de smartphone zal verkopen voor 749 euro.

lg-g-flex2

De LG G Flex is het begin op gebied van flexibele smartphones. De LG G Flex kan door de buigbare behuizing tegen een stootje. LG kaart aan dat Display Search verwacht dat binnen 5 jaar zo’n 40 procent van alle smartphones een buigbaar scherm bevat. Ook Samsung lijkt momenteel bezig te zijn met een nieuwe smartphone welke kan beugen. Om het toestel flexibel te maken beschikt de smartphone over een accu welke flexibel is. Ook beschikt de LG G Flex over een coating welke aanwezig is op de achterzijde van de smartphone, door deze coating worden kleine krasjes gerepareerd door de telefoon zelf. Met deze techniek heeft LG een primeur in handen wat nog niet eerder is voorgekomen bij smartphones.

LG G Flex Smartphone: 

De LG G Flex is een gebogen smartphone welke beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 720p. De smartphone draait op een Snapdragon 800 chipset met 2GB aan werkgeheugen. De smartphone beschikt verder over een 13 megapixel camera. De behuizing heeft ook een nieuwe techniek waardoor kleine krassen in een paar minuten tijd gerepareerd kunnen worden.

Vorig artikelKaspersky blijft XP tot 2016 verder ondersteunen
Volgend artikelApple komt met vierde iOS 7.1 beta

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in