Motorola gaat zich richten op goedkope smartphones

Motorola heeft momenteel al een aantal smartphones op de markt gebracht onder de Moto serie. Motorola wil goedkopere smartphones op de markt gaat brengen, Dennis Woodside de CEO van Motorola heeft laten weten dat smartphones nog aanzienlijk goedkoper zullen worden, hij verwacht een prijs van rond de 50 dollar.

motogleakaam

Motorola is met de Moto G al aardig op weg naar de goedkope smartphones. De kans is echter groot dat deze goedkope smartphones niet snel in onze regio worden uitgebracht aangezien smartphones van rond de 50 euro eerder in markten zoals China en India verkocht zullen worden. Voor veel mensen in de wereld is 179 dollar momenteel flink wat geld voor een smartphones. Ook heeft Woodside meer informatie gegeven over Project Ara, ook wel bekend als de modulaire smartphones van Motorola. “Vandaag de dag heb je de keuze uit kleuren en soms materialen. Je kan nog geen schermgroottes en functionaliteit kiezen, maar wij gaan die mogelijkheid in het komende jaar of later brengen.”

Momenteel heeft Motorola de Moto G te koop voor 179 dollar. De Moto G is een prima smartphone welke beschikt over prima specificaties voor een toestel welke momenteel verkocht wordt voor een adviesprijs van 179 dollar.

Vorig artikelMedion 10″ Touch notebook MD 99330 voor 299 euro bij de Aldi
Volgend artikelMeizu bevestigt nieuwe MX4G smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in