Meizu bevestigt nieuwe MX4G smartphone

Meizu heeft vandaag een nieuwe smartphone bevestigt welke binnenkort aangekondigd zal worden. De Chinese fabrikant Meizu zal  binnenkort een nieuwe generatie smartphones op de markt brengen. Het gaat hierbij om de nieuwe MX4G serie welke zal komen in een Mini, Uni en Pro variant. Het topmodel is de serie beschikt over een resolutie van 2560×1440 pixels. 

Meizu

De komst van de nieuwe smartphones zijn bevestigt op het Meizu forum. Meizu topman Jack Wong heeft laten weten dat de modellen beschikken over een minimale schermdiagonaal van 5-inch. Verder zijn er nog weinig specificaties bekend van de nieuwe smartphones. Het topmodel zal beschikken over een scherm met een diagonaal van 5,5-inch, het scherm zal een resolutie krijgen van 2560×1530 pixels.

Beschikbaarheid:

Het zal nog wel even duren voordat de smartphones op de markt komen. Eind vorig jaar heeft Meizu namelijk de nieuwe MX3 smartphones aangekondigd, daardoor zullen nieuwe opvolgers pas dit jaar komen. De MX3 heeft een 5,1″-scherm met de opvallende resolutie van 1800×1080 pixel, ook draait de smartphone op een Exynos 5 octa-soc processor.

Vorig artikelMotorola gaat zich richten op goedkope smartphones
Volgend artikelNokia Lumia 1520 in Nederland beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in