Nokia Asha 501 komt naar Nederland voor 89 euro

Nokia komt binnenkort met een goedkope smartphone welke verkocht zal worden voor 89 euro. Het gaat hierbij om de nieuwe Nokia Asha 501. Momenteel is Nokia bezig met twee ‘merken’ smartphone, zo heeft Nokia de Lumia serie en de goedkopere Asha modellen in de verkoop. De Asha telefoon zijn in vergelijking met de Lumia smartphones een stuk goedkoper. 

Nokia-Asha-501

De Nokia Asha smartphones worden voornamelijk verkocht in de ontwikkelingslanden. De Nokia Asha 501 komt ook naar Nederland. De Asha 501 beschikt over een 3-inch touchscreen met één ‘back’-knop. Aan de achterkant van de smartphone is een 3,2 megapixel camera aanwezig. De telefoon is uitgerust met 128MB flash geheugen, standaard is er ook een geheugen kaart van 4GB meegeleverd wat je maximaal kan uitbreiden tot 32GB. De Nokia Asha 501 beschikt over diverse aansluitingen waaronder wifi en mobiel internet GPRS en EDGE. De telefoon beschikt helaas niet over de 3G standaard.

De telefoon draait op Nokia’s eigen Asha OS. Voor dit platform zijn er een aantal apps beschikbaar, maar niet zoveel als de Android store. De smartphones zal uitkomen in vier kleuren waaronder rood, geel, cyaan en wit.

Vorig artikelserverdivisie IBM overgenomen door Lenovo
Volgend artikelZo kan je wifi tracking omzeilen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in