Archos ChildPad 101 te koop in Nederland voor 150 euro

Archos heeft de ChildPad 101 in de verkoop gedaan in Nederland, de tablet welke speciaal gericht is voor kinderen is momenteel te koop voor een bedrag van 150 euro. De Archos ChildPad 101 beschikt over low-end specificaties en een speciaal design welke aangepast is voor kinderen.

Archos-101-ChildPad-2-600x300

De ChildPad 101 is een goedkope tablet welke beschikt over een 10,1-inch scherm met een resolutie van 1024×600 pixels. De tablet draait op een dual-core processor en beschikt over twee cores welke draaien op een snelheid van 1,2Ghz. Naast de dual-core processor is er ook 1GB intern werkgeheugen aanwezig. Het interne geheugen van 8GB kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en ook zijn er een USB-poort, Bluetooth, een camera en een HDMI-poort te vinden in de tablet.

De tablet is ook software matig flink aangepast. De Android interface is namelijk aangepast speciaal gericht voor kinderen. Ouders kunnen via de mobile parental filter zelf bepalen en inregelen wat hun kinderen wel en niet kunnen zien op het internet. Ook is er een speciale app store aanwezig waarin alleen applicaties te vinden zijn speciaal gericht voor kinderen.

Bron: Tabletsmagazine

Vorig artikelZo kan je wifi tracking omzeilen
Volgend artikelRecordaantal betalingen met iDeal in 2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in