E-mail dienst Google Gmail kampt met wereldwijde storing

Momenteel heeft Google problemen met de Gmail e-mail dienst. Google heeft de storing bevestigd via de status pagina. Google zegt momenteel bezig te zijn met het onderzoek naar de problemen en zal spoedig komen met meer informatie over de problemen met de e-mail dienst.

gmail

Veel gebruikers kregen een foutmelding te zien waardoor ze niet konden inloggen aangezien de pagina slecht bereikbaar was. Inmiddels is de Gmail web versie weer te bereiken maar werkt de applicatie vooralsnog erg traag en blijft vaak hangen. Ook andere diensten van Google, zoals Hangouts en Google+ ondervinden problemen, op Twitter komen diverse meldingen binnen over problemen met verschillende diensten van Google. Zo is volgens diverse gebruikers mailen vaak niet mogelijk en blijft Google+ vaak hangen. De zoekmachine zelf lijkt geen problemen te hebben met de storing.

De problemen zijn niet alleen in Nederland, aangezien de Twitter gebruikers ook uit Europa, Amerika en Azië niet kunnen inloggen op de mail dienst van het bedrijf. Meer dan 400 miljoen mensen gebruiken Gmail, hierdoor heeft de impact grote gevolgen.

Vorig artikelPhotoshop voor Android krijgt grote update
Volgend artikelSamsung Galaxy TabPro 12,2 vanaf 7 februari te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in