Samsung Galaxy TabPro 12,2 vanaf 7 februari te koop

Vanaf begin februari zal Samsung in Nederland de nieuwe 12,2-inch Samsung Galaxy Note Pro tablet verkopen. De nieuwe tablets in de Pro reeks verschijnen uiterlijk rond maart in de Nederlandse winkels, maar Samsung zal begin februari de nieuwe Galaxy Note Pro alvast verkopen in Nederland. Samsung heeft de nieuwe tablets tijdens de CES in januari aangekondigd, toen was er veel onduidelijkheid over de verkoopdatum en adviesprijs voor Nederland.

Samsung-Galaxy-NotePRO-12-2

De Galaxy Note Pro is een 12,2-inch tablet welke beschikt over een aantal flinke specificaties. Zo beschikt de Galaxy NotePro over een Exynos chipset met vier energiezuinige A7 cores en vier krachtige Cortex A15 kernen. In totaal zijn er dus 8 cores aanwezig. De Note beschikt over een Super LCD scherm met een resolutie van 2560×1600 pixels. De tablet beschikt verder over 3GB werkgeheugen, USB 3.0-ondersteuning en draait op Android 4.4 KitKat.

Meerdere tablets in de serie:

De Samsung Galaxy Tab Pro zal begin februari in Nederland verkocht worden voor een adviesprijs van 649 euro. Naast de NotePro komen er vijf modellen in de TabPro-reeks uit. Een 12,2 inch-versie, twee tablets van 10,1 inch en twee van 8,4 inch. Alle tablet modellen beschikken over een schermresolutie van 2560×1600 pixels.

Vorig artikelE-mail dienst Google Gmail kampt met wereldwijde storing
Volgend artikelSamsung kondigt nieuw evenement op 23 februari aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in