HTC updateschema voor Android updates uitgelekt

Vandaag is er een duidelijk overzicht opgedoken met daarin het updateschema van de nieuwe Android versies voor de HTC toestellen. In het overzicht is duidelijk te zien wanneer de smartphones van HTC bijgewerkt zullen worden naar een nieuwe versies. 

HTC-One-mini

Een flink aantal nieuwe HTC smartphones zullen de komende tijd een nieuwe update ontvangen. Onderstaande plan geeft een goede indicatie wanneer de smartphones voorzien zullen worden van een nieuwe Android versie. Het goede nieuws is dat bijna alle topmodellen uit 2013 zullen worden bijgewerkt naar de nieuwe Android 4.4.2 versie. Het gaat hierbij om de: HTC One, One Dual Sim, One Max en One Mini. Ook zal de HTC Butterfly en Desire 601 een update ontvangen voor een nieuwe versies in het najaar van 2014.

Veel oudere smartphones zullen geen updates meer krijgen, zo krijgt de HTC One X en One X+ geeft update meer naar Android 4.2. Ook zal de HTC One S, One SV en One V geen update meer ontvangen. Het is wel opvallend dat de HTC One X en One X+ geeft update zullen ontvangen naar een nieuwe versie aangezien deze smartphones nog binnen de ondersteuning vallen van HTC.

Updateschema HTC:

Update-HTC

Vorig artikel32GB Nexus 5 komt naar Nederland en België
Volgend artikel‘Volgende iPhone heeft 4,8-inch scherm’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in