‘Volgende iPhone heeft 4,8-inch scherm’

De iPhone heeft al diverse schermformaten meegemaakt, tot de iPhone 5 beschikt de iPhone altijd over een schermformaat van 3,5-inch. De iPhone 5 was al een stap groter met een 4-inch scherm. Terwijl de concurrentie al snel richting de 5-inch gaat blijft Apple toch bij de kleine schermen, maar daar gaat verandering in komen.

iPhone-6

De introductie van de nieuwe iPhone 6 wordt gepland voor het najaar. Volgens analist Timothy Arcuri beschikt de iPhone 6 over een 4,8-inch scherm waardoor de schermgrootte in vergelijking met de iPhone 5 flink is vergroot. Volgens de analist is het ontwerp van de nieuwe iPhone al zo goed als afgerond. Bovendien zou Apple de 802.11ac WiFi-standaard ook toevoegen. Naar verwachting zal Apple het design van de iPhone 6 ook wijzigen, volgens de geruchten is het toestel voorzien van een aluminium design met een zeer dunne bezel waardoor het toestel toch compact zal blijven.

Waarschijnlijk zal Apple de nieuwe iPhone rond september van dit jaar op de markt brengen. Meer informatie is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelHTC updateschema voor Android updates uitgelekt
Volgend artikelApple komt binnenkort met oplossing voor problemen iOS 7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in