Samsung Galaxy S4 heeft minste opslagcapaciteit

De Samsung Galaxy S4 heeft van alle smartphones het minste opslagcapaciteit beschikbaar wat beloofd wordt door de fabrikant. Een groot deel van dat geheugen wordt namelijk door het besturingssysteem in beslag genomen, en de standaard meegeleverde applicaties waaronder de touchwiz interface.

samsung-galaxy-s4-full-hd-amoled

Het Britse consumentenmagazine Which is een onderzoek gestart waar ze de acht populaire smartphones hebben onderzocht op opslagruimte en de vrije ruimte per toestel. Uit het onderzoek is gebleken dat je voor de iPhone 5C de meeste GB’s beschikbaar krijgt voor je geld. Bij de iPhone 5C is er namelijk 12,6GB beschikbaar van de 16GB.

Eigenaren van een Samsung Galaxy S4-telefoon hebben de minste opslag aangezien daar slechts 54 procent van het totale opslagcapaciteit beschikbaar is voor de eigen bestanden. In totaal hebben Galaxy S5 bezitters nog zo’n 8,5GB beschikbaar. Het grootste gedeelte wordt gebruikt voor het OS en de standaard applicaties welke meegeleverd worden. Ook de extra Android schil van Samsung verbruikt erg veel MB’s.

Vorig artikelStoring ABN Amro internetbankieren is opgelost
Volgend artikelSpecificaties nieuwe Nokia X Android smartphone gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in