Samsung ZEQ9000 eerste Tizen smartphone?

Vandaag zijn er diverse afbeeldingen en details verschenen van de nieuwe Samsung ZEQ9000. Het gaat hierbij om de eerste Tizen smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Tizen is een OS door Samsung ontwikkeld en zal volgens de verwachting op steeds meer smartphones terecht komen. 

Samsung-Tizen

Op een Koreaanse website zijn vandaag diverse afbeeldingen opgedoken van de smartphone. Zo zou de telefoon zijn voorzien van een Snapdragon 800-chipset met een quad-core processor welke tikt op 2,3 GHz. Het scherm moet het doen met een diagonaal van 4,8-inch en beschikt over een 720p resolutie. De smartphone lijkt qua uiterlijk veel op de Samsung Galaxy toestellen. De interface heeft veel weg van Windows Phone met grote vierkante vlakken en tegels waarop  verschillende informatie zichtbaar is.

Tijdens het MWC zal Samsung de ontwikkelingen van Tizen tonen. Momenteel is het nog onduidelijk wanneer Samsung de eerste Tizen smartphone op de markt zal brengen. Waarschijnlijk zal dit nog in de eerste helft van 2014 gebeuren.

Vorig artikelSpecificaties nieuwe Nokia X Android smartphone gelekt
Volgend artikelHTC begonnen met Android 4.4.2 uitrol HTC One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in