Nokia X Android smartphone rond maart naar India

Nokia is volgens de geruchten van plan om een Nokia Android smartphone op de markt te brengen welke ondergebracht zal worden onder de Asha lijn van Nokia. De site GoAndroid laat weten dat een anonieme bestuurder van Nokia India heeft bevestigd dat de smartphone rond maart naar India zal komen. 

Nokia-Normandy

De Nokia X smartphone is een goedkope Nokia Asha smartphone welke beschikt over een 4-inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels. Verder is er een dual core processor welke draait op een snelheid van 1,2Ghz aanwezig. De processor draait in combinatie met 512MB werkgeheugen. Eerder deze maand zijn er diverse screenshots en render afbeeldingen opgedoken van de smartphone. De Android interface van het toestel heeft veel weg van de Windows Phone layout. De Nokia X smartphone welke draait op Android zal verkocht worden voor een zeer goedkoop bedrag.

Of de goedkope Android smartphone van Nokia ook naar Nederland zal komen is nog onduidelijk, de kans is klein aangezien Nokia vooral zich gaat richten op de markt waar budget telefoons zeer intrek zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld India, Taiwan, China etc.

Vorig artikelWindows XP aandeel gestegen
Volgend artikelSony komt met draadloze headset voor Playstation 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in