Sony komt met draadloze headset voor Playstation 4

Son heeft vandaag de nieuwe Wireless Stereo Headset 2.0 aangekondigd, de draadloze headset is voornamelijk gericht op de Playstation 4 bezitters en beschikt over 7.1 virtual surround sound. Aangezien de headset voornamelijk is gericht op gamers is er ook een microfoon aanwezig welke compatibel is met de Playstation 4. 

Sony-headset

De Wireless Stereo Headset 2.0 kan via een usb-adapter draadloos worden gebruikt met onder andere een PlayStation 4. De headset werkt ook op de oudere Playstation 3, PC en mac. De interne accu van de headset moet zo’n 8 uur mee gaan. Sony laat weten dat de headset opvouwbaar is waardoor je hem makkelijk kan meenemen. De nieuwe headset is vanaf 10 februari verkrijgbaar en krijgt in de VS een prijs van 90 dollar.

Sony heeft voor Nederland nog geen adviesprijs bekend gemaakt. De aankomende 1.6 firmware-update moet de compatibiliteit van de PS4 met de oudere Pulse Wireless Stereo Headset mogelijk maken. Wanneer de headset verkocht zal worden in Nederland is momenteel nog onduidelijk, waarschijnlijk zal dit al binnen enkele weken gebeuren.

Vorig artikelNokia X Android smartphone rond maart naar India
Volgend artikelOlympische winterspelen in Sotsji live volgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in