Aldi Wolfgang AT-AS45Q2 smartphone vanaf 15 februari bij de Aldi

De Aldi verkoopt vanaf Zaterdag 15 februari weer een nieuwe smartphone voor een bedrag van 189 euro. De smartphone is de opvolger van de populaire AT-AS45qHD welke vorig jaar in de verkoop was gegaan voor 199 euro. De AT-AS45Q2 is een smartphone welke beschikt over een snellere processor.

Wolfgang-ATAS45QHD

De processor van de AT-AS45Q2 is sneller in vergelijking met de  voorganger, in plaats van een 1,2Ghz model is er nu een 1,5Ghz quad core processor aanwezig. Qua uiterlijk, afmetingen en design zijn er vooralsnog geen wijzigingen zichtbaar. De telefoon beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels. De accu capaciteit van het toestel heeft een vermogen van 2050mAH.

Specificaties:

De Wolfgang AT-AS45Q2 beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×450 pixels, het scherm is een IPS display waardoor de kleuren goed naar voren komen. De smartphone wordt aangedreven door een MT6589 1.5GHz Quad core processor. Aan de achterzijde van de smartphone is een 8 megapixel camera met led flits en autofocus aanwezig. De processor wordt ondersteunt door 1GB RAM.

Intern is er 4GB opslag aanwezig, doormiddel van een MicroSD kaart kan je de opslagcapaciteit uitbreiden tot maximaal 32 GB. Verder heeft de Wolfgang smartphone diverse aansluitingen waaronder een dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je twee sim kaarten monteren en ook afhankelijk van elkaar gebruiken. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig.

Vanaf zaterdag 15 februari wordt de smartphone verkocht voor een bedrag van 189 euro.

 

Vorig artikelOudere Sony smartphones krijgen geen updates meer
Volgend artikelAndroid KitKat draait op 1,8 procent van alle apparaten

2 REACTIES

  1. Meer mensen last ervan dat de Wolfgang regelmatig de SD kaart niet ziet? Pas na reboot weer? Of ben ik de enige die die pech heeft met deze AT-AS45q en zijn voorganger?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in