Mozilla Firefox Windows 8 beta beschikbaar

Mozilla heeft vandaag een eerste bèta gelanceerd van de nieuwe Firefox versie welke speciaal gericht is op Windows 8 apparaten welke zijn voorzien van een touchscreen. De nieuwe versie krijgt dat ook een nieuwe naam waaronder: Mozilla Firefox for Windows 8 Touch. 

Mozilla Firefox for Windows 8 touch

De versie welke deze week is gelanceerd is een bèta versie, het zou dus kunnen dat er een aantal problemen en fouten aanwezig zijn in de applicatie. De nieuwe versie is speciaal ontwikkeld voor de Modern UI interface van Windows 8. Met deze nieuwe versie is Firefox nu ook op het Windows 8 platform aanwezig binnen het nieuwe startscherm. Momenteel heeft Internet Explorer en Chrome al een metro UI interface versie voor het startscherm en een normale desktop versie.

De mogelijkheden zijn uitgebreid en er worden veel Windows 8 functies ondersteund waaronder een gedeeld scherm waardoor het mogelijk is om twee applicaties naast elkaar te draaien. Ook heeft Firefox tegels toegevoegd aan het startscherm van Firefox van veel bezochte websites, zodat er een makkelijk overzicht zichtbaar is met de meest bezochte websites.

Vorig artikelKwaadwillenden kunnen find my iPhone uitzetten
Volgend artikelModems XS4ALL klanten gehackt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in