Samsung komt met zwarte Galaxy S4 variant

Samsung heeft deze week een nieuwe variant op de bestaande Galaxy S4 aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuw Black Versie welke is voorzien van een ruwere behuizing. De nieuwe behuizing heeft veel weg van leer en voelt voornamelijk een stuk ruwer aan. De nieuwe variant zal beschikbaar komen voor de Gaalxy S4 en de Galaxy S4 Mini.

Samsung-Galaxy-s4-black

De nieuwe Samsung Galaxy S4 beschikt over een zwarte neplederen achterkant. Samsung heeft nu ook besloten om de nieuwe Galaxy S4 te voorzien van dit nieuwe design. Samsung komt met een zogeheten ‘Black Edition’ die qua specificaties niet verschilt van de huidige Galaxy S4. Qua uiterlijk zijn er wel een aantal onderdelen flink aangepast, zo is de achterkant aanwezig van de Note 3 en heeft de voorkant een zwart design.

Naast de Galaxy S4 krijgt ook de S4 mini een nieuw design mee. Ook van de Samsung Galaxy S4 mini zal er een black versie uit komen met een lederen achterkant. Wanneer de nieuwe smartphones op de markt komen is nog onduidelijk, volgens de verwachting zal dit rond februari gebeuren na het MWC in Barcalona.

Vorig artikelSamsung Galaxy NotePro te koop in Nederland
Volgend artikelMogelijk ook wachtwoorden gestolen via modems XS4ALL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in