Renders HTC Desire 8 opgedoken

Vandaag zijn er op internet diverse renders opgedoken van de nieuwe HTC Desire 8 phablet. Het gaat hierbij om een nieuwe midrange toestel met een schermgrootte van 5,5-inch. Het toestel beschikt over een dual sim functionaliteit waardoor je twee simkaarten kan monteren. 

HTC-Desire-8

HTC heeft deze week laten weten dat ze zich meer willen gaan richten op de mid-range smartphone markt. Een van de toestellen in de mid-range markt is de nieuwe HTC Desire 8. De smartphone beschikt over een 5,5-inch scherm met een nog onduidelijke resolutie. Verder is er een 13 megapixel camera aanwezig aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel. Tot slot zal het toestel beschikken over stereo-speakers aan de voorzijde. Welke chip er gebruikt wordt is nog onduidelijk.

Het toestel zal bijna in zijn geheel vervaardigd zijn uit plastic om zo de prijs zo goedkoop mogelijk e houden. De smartphone zal op de markt komen in de kleuren;  wit, rood, geel, oranje en blauw. Op bovenstaande afbeelding is duidelijk te zien dat HTC ervoor heeft gekozen om de Android knoppen achterwegen te laten op het toestel.

Vorig artikelToyota Prius wereldwijde terugroep actie vanwege softwarefout
Volgend artikelAndroid apps binnenkort mogelijk op Windows Phone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in