Foto’s nieuwe Microsofts media-afstandsbediening opgedoken

Vandaag is er op de website van Amazon voor een korte tijd een afbeelding verschenen van de nieuwe media-afstandbediening voor de Xbox One. Volgens Amazon Canada zal Microsoft de nieuwe afstandsbediening voor de Xbox One op 4 maart lanceren. 

Media-remote-Xbox-One

De prijs welke vermeld stond op de website was 24,99 Canadese dollar, omgerekend zo’n 16,70 euro. Momenteel is er nog erg weinig informatie bekend. Maar waarschijnlijk is de werking zo goed als hetzelfde als de afstandbediening voor de Xbox 360. De afstandbediening kan waarschijnlijk gebruikt worden om het dashboard te bedienen en media af te spelen via de aanwezige media applicaties.

Ook de huidige Xbox One controller zal een update krijgen. De update zorgt ervoor dat de randen van de thumbsticks gevoeliger worden gemaakt. Microsoft voert de update uit op advies van Respawn Entertainment. De update zal automatisch verschijnen als de controller in connectie staat met de console. Momenteel is het nog onduidelijk wanneer de Xbox One console naar Nederland komt. Volgens Microsoft komt de console rond 2014 naar Nederland.

 

 

Vorig artikelAndroid apps binnenkort mogelijk op Windows Phone
Volgend artikelGratis PS Plus voor PS4 tot 2035 mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in