Xiaomi Redmi goedkope budget smartphone voor 100 euro naar Nederland

De populaire Xiomi Redmi komt dit jaar ook naar Nederland voor een zeer scherp bedrag van 100 euro. Momenteel is Xiaomi in thuisland China erg populair. Xiaomi heeft vandaag bekend gemaakt dat de Xiaomi Redmi smartphone ook naar Europa zal komen voor een bedrag van 100 euro. 

Xiaomi-redmi (1)

De budget smartphone van Xiaomi beschikt over een quad core processor welke draait op een snelheid van 1,5Ghz. Ook is er standaad 1GB aan werkgeheugen aanwezig. Het scherm heeft een grootte van 4,7 inch en een resolutie van 1280 x 720 pixels. Er is een 8 megapixel-camera geplaatst op de achterkant van het toestel en de frontcam heeft een resolutie van 1,3 megapixels. Intern is er standaard 4GB opslag aanwezig wat je kan uitbreiden met eem microSD kaart tot maximaal 32GB. De accu van het toestel heeft een capaciteit van 2000mAh.

De smartphone beschikt zeker niet over slechte specificaties. In China is dit toestel enorm populair en binnen 90 seconden 100.000 keer online verkocht. De release staat later in de zomer gepland voor Nederland en België, een exacte datum is vooralsnog onbekend.

Via: Android idee

Vorig artikelLek in magento webshop software
Volgend artikel200 miljoen Windows 8 licenties verkocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in