200 miljoen Windows 8 licenties verkocht

Microsoft heeft sinds de officiĆ«le lancering van Windows 8 ruim 200 miljoen Windows 8 licenties verkocht. Windows 8 is nu zo’n anderhalf jaar oud en heeft momenteel een flinke stijging vanwege de XP migraties. 200 miljoen verkochte licenties is een mijlpaal maar het zullen er nog veel meer worden.

Windows-8.1-update

In april van dit jaar zal Microsoft stoppen met de ondersteuning van Windows XP, voor deze tijd zullen veel gebruikers migreren naar een nieuw OS waar Windows 8 momenteel een van de mogelijkheden zal zijn. Het aantal verkochte Windows 8 licenties is een stuk minder als de Windows 7 licenties in dezelfde periode.Ā Microsoft verkocht 240 miljoen licenties van Windows 7 in het eerste jaar.

Sinds Windows 95 tot Windows 7 heeft het Windows OS veel dezelfde eigenschappen. Windows 8 is een radicale verandering binnen Windows.Ā Veel mensen zijn kritisch over het nieuwe startscherm en de nieuwe metro apps, maar langzaam gaan gebruikers eraan wennen waardoor de Windows 8 en 8.1 versies populairder worden in Nederland.

Vorig artikelXiaomi Redmi goedkope budget smartphone voor 100 euro naar Nederland
Volgend artikelNokia Lumia 1320 eind van de maand beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in