Afbeeldingen Samsung Galaxy S5 opgedoken

Waarschijnlijk zijn er een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Samsung Galaxy S5. Vanochtend is er een nieuwe afbeeldingen opgedoken met daarop vooral een verbeterd en vernieuwend design van de Galaxy S5. Samsung gaat zeer hoogstwaarschijnlijk zijn nieuwe vlaggenschip presenteren op 24 februari rond 20:00 tijdens een evenement op het MWC in Barcelona.

Samsung-Galaxy-S5

Samsung heeft vorige week de uitnodigen verzonden voor een evenement en al diverse teasers aangekondigd. Wat we precies kunnen verwachten van Samsung is nog onduidelijk, maar vandaag zijn er diverse afbeeldingen opgedoken van een Samsung Galaxy S5. De Samsung Galaxy S5 krijgt waarschijnlijk een 5,2 inch scherm met een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels. De smartphone zal beschikken over een Qualcomm 805 chip welke ondersteund wordt door 3GB interne RAM capaciteit.

Wij verwachten de komende dagen meer details van de nieuwe Samsung Galaxy S5 smartphone. op 24 februari zal Samsung tijdens een evenement de nieuwe smartphone aankondigen.

Vorig artikelCanon komt met 1200D instap DSLR camera
Volgend artikelReview: Wolfgang AT-AS45Q2 Smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in