Review: Wolfgang AT-AS45Q2 Smartphone

Vanaf zaterdag 15 februari zal de Aldi de nieuwe AT-AS45Q2 verkopen, het gaat hierbij om een Android smartphone welke de beschikking heeft over een 4,5-inch QHD IPS scherm met een resolutie van 960×540 pixels.  De smartphone draait op een 1.5Ghz Quad Core processor en beschikt over een 8 megapixel camera met autofocus, ook de frontcamera is van goede kwaliteit aangezien er een 3 megapixel exemplaar aanwezig is. Verder draait de smartphone op Android 4.2 Jelly Bean.

DSC_0027

Het Toestel

De Wolfgang AT-AS45Q2 beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×450 pixels, het scherm is een IPS display waardoor de kleuren goed naar voren komen. De smartphone wordt aangedreven door een MT6589T 1.5 GHz Quad core processor. Aan de achterzijde van de smartphone is een 8 megapixel camera met led flits en autofocus aanwezig. De processor wordt ondersteunt door 1GB RAM.

Intern is er 4GB opslag aanwezig, doormiddel van een MicroSD kaart kan je de opslagcapaciteit uitbreiden tot maximaal 32 GB. Verder heeft de Wolfgang smartphone diverse aansluitingen waaronder een dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je twee sim kaarten monteren en ook afhankelijk van elkaar gebruiken. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig. De Wolfgang AT-AS45Q2 is zo goed als gelijk aan de AT-AS45Q2 smartphone qua design en specificaties, alleen de processor van de AT-AS45Q2 heeft een lichte update gekregen waardoor de kloksnelheid van de processor is geklokt op 1.5Ghz. Het gaat hierbij om de MT6589T chipset met vier Cortex A7 processors.

DSC_0002

 

 

Software

De smartphone draait op Android 4.2 met een aantal zeer interessante software functionaliteiten, wij zullen enkele software functies ook uitgebreid beschrijven in de review. Een zeer groot plus punt van de Wolfgang smartphone is dat Android bijna kaal wordt afgeleverd zonder eigen skin. Extra software zie je vaak bij de populaire smartphones van HTC en Samsung met HTC Sense en TouchWiz. Een stock Android versie is daarom ook zeker een voordeel aangezien je dan zelf kan bepalen welke programma’s en tools je er op wil hebben.

Beschikbaarheid

Vanaf 15 februari zal de Wolfgang AT-AS45Q2 smartphone verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 189 euro.Dat is zo’n 10 euro goedkoper als de voorganger de Wolfgang AT-AS45Q2. Wil je de smartphone? ga vroeg naar de Aldi want de voorraad van de smartphone is beperkt. De smartphone heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en beschikt over prima specificatie’s. Meer informatie over de smartphone vind je op de volgende pagina’s.

[alert type=”info”]Meer informatie over de smartphone? ga snel verder naar de volgende pagina van deze review. [/alert]

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS45Q2:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Hardware en vergelijking
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelAfbeeldingen Samsung Galaxy S5 opgedoken
Volgend artikelBitcoin zakt opnieuw naar dieptepunt

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in