Bitcoin zakt opnieuw naar dieptepunt

De bitcoin is vandaag opnieuw flink gedaald naar een nieuwe dieptepunt. De bitcoin handelaar Mt.Gox heeft momenteel een aantal problemen vanwege de grote hoeveelheid transacties binnen het bedrijf. De koers staat bij de Japanse handelaar op ongeveer de helft van de koers die andere bitcoinhandelaren hanteren. Momenteel staat de Bitcoin op een waarde van 227 euro.

bitcoins-china-verboden

De koers staat momenteel op ongeveer 227 euro, twee dagen geleden verkocht Mt Gox nog één Bitcoin voor 420 euro. Bij andere bitcoinbeurzen zoals Bitstamp en BTC-E staat de koers op ongeveer 475 euro. De flinke daling van de Bitcoin is momenteel alleen bedoeld voor de Mt Gox wisseldienst. De koersval bij Mt. Gox komt door de kwetsbaarheid in de manier waarop Mt. Gox transacties afhandelt. Hierdoor is het mogelijk om transacties te manipuleren, hierdoor kan het er soms op lijken dat iemand de bitcoins niet heeft ontvangen.

Alle bitcointransacties zijn op het moment stilgelegd door een grote storing op de wisselsite. Hierdoor is het niet mogelijk om de bitcoins in te wisselen voor een andere valuta. De problemen worden veroorzaakt door het toegenomen aantal transacties. De wisselwebsite heeft laten weten dat ze de website tijdelijk in een pauze moeten zetten om zo de website te ontlasten van de vele transacties.

 

Vorig artikelReview: Wolfgang AT-AS45Q2 Smartphone
Volgend artikelMogelijk alsnog Android 4.4 voor HTC One X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in