Foto’s tonen nieuwe Sony Xperia G smartphone

Vandaag zijn er diverse afbeeldingen opgedoken van een nieuwe smartphone wat de Sony Xperia G zou moeten zijn, het gaat hierbij om een midrange toestel welke over twee weken tijdens het MWC in Barcalona aangekondigd zal worden. 

De foto’s zijn afkomstig van de website Vizileaks, de website is zeker geen onbekende aangezien er eerder ook afbeeldingen zijn opgedoken over de Nokia Lumia 1020 smartphone. Op de foto’s is een smartphone zichtbaar welke veel weg heeft van de Xperia Z1 compact. De camera en de volume-knoppen zitten wel op een iets andere plek. De Xperia G moet het doen met een 4,8-inch scherm met een nog onduidelijke resolutie.

Verder beschikt de smartphone over 8GB interne opslag en 1GB werkgeheugen. De processor is volgens de laatste geruchten een Snapdragon 800 maar dit is vooralsnog onduidelijk, ook is het nog niet bekend of de smartphone beschikt over een micro SD slot. Waarschijnlijk introduceert Sony de telefoon tijdens Mobile World Congress, dat eind februari van start gaat, naar verwachting zullen tijdens deze telecom beurs nog meer smartphones van Sony aangekondigd worden.

Vorig artikelMogelijk alsnog Android 4.4 voor HTC One X
Volgend artikelPlaystation 4: Actuele leveringsinformatie februari

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in