Playstation 4: Actuele leveringsinformatie februari

Momenteel is de Playstation 4 in Nederland nog steeds erg moeilijk verkrijgbaar. Vooralsnog is er bij de Mediamarkt filialen met enige regelmaat een losse verkoop waardoor je de console direct kan kopen vanuit de winkel voorraad. Het lijkt er vooralsnog op dat alleen Mediamarkt begonnen is met af en toe een levering van de Playstation 4.

PS4

Qua online webwinkels en fysieke winkels is er nog maar weinig informatie beschikbaar. De console is vooralsnog in de online stores zo goed als uitverkocht. Bij Bol.com en Mycom komt de voorraad zeer moeilijk op gang. Wel verwachten beide webwinkels begin februari weer een kleine levering.

  • Bart smit: Helaas is de Playstation 4 momenteel nog niet beschikbaar bij de online en fysieke winkel van Bart Smit. Eind februari verwacht Bart Smit weer een kleine levering voor de pre-orders.
  • Mediamarkt webshop: Bij MediaMarkt is de console inmiddels uitverkocht, helaas is het ook niet meer mogelijk om bij de Mediamarkt webshop een Playstation 4 te bestellen. In de fysieke winkels van de Mediamarkt is met enige regelmaat een losse verkoop. Enkele weken geleden is Mediamarkt namelijk begonnen met het verkopen van de Knackbundel in de losse verkoop.
  • Wehkamp: De playstation 4 is momenteel niet te koop bij de Wehkamp. Wel is reserveren mogelijk met een verwachte levertijd van 5 weken.

Nieuwe levering verschillende webshops/ winkels februari:

Nieuwe levering Mycom eind februari:

Eind februari zal de Mycom webshop weer een nieuwe levering binnen krijgen, het gaat hierbij om een kleine levering welke vooralsnog alleen aan pre-orders uitgeleverd zal worden. Bij de Mycom is de uitlevering van de console zeer laat op gang gekomen waardoor er nog veel open bestellingen open staan.

Nieuwe levering Intertoys eind februari:

Naast de Mycom zal ook Intertoys eind februari een nieuwe levering ontvangen van de Playstation 4. Via Twitter laat Intertoys het volgende weten: We verwachten begin februari een nieuwe levering, we weten echter nog niet wat de aantallen zijn die we ontvangen.

Mediamarkt levering midden februari:

De Mediamarkt zal een nieuwe levering ontvangen rond week 2 van 2014. Medimarkt leeuwarden laat weten dat ze 150 nieuwe Playstation 4′s zullen krijgen waarvan 40 gereserveerd. Bij de Mediamarkt in Leeuwarde komt er dus weer een kleine levering in de losse verkoop.

Verwachtingen Coolblue:

  • Besteld op 13 november t/m 28 november: levering in februari
  • Besteld op 29 november t/m 1 december: levering in maart
  • Besteld op 2 december t/m 4 december: levering in april
  • Besteld vanaf 5 december: levering in mei

 

Vorig artikelFoto’s tonen nieuwe Sony Xperia G smartphone
Volgend artikel5 gratis Playstation Plus games voor maart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in