Afbeeldingen opvolger HTC One opgedoken

Vandaag zijn er opnieuw diverse afbeeldingen opgedoken van de nieuwe HTC One opvolger. Volgens de bron krijgt het toestel de naam; ’the all new one’ met zich mee. The All New One’ zou verschijnen in drie kleuren: grijs, zilver en goud. 

HTC-One-2

Via het twitter account @evleaks zijn er vandaag ook diverse foto’s opgedoken van de nieuwe HTC One smartphone. Op de afbeeldingen is een product render afbeelding te zien met diverse details. Het nieuwe model heeft vrijwel hetzelfde design als zijn voorganger, het grootste verschil zit hem in de softwarematige Android-knoppen die op he ttouchscreen getoond worden. Er zijn namelijk geen fysieke knoppen aanwezig.

De nieuwe HTC One: 

Ook is er op de achterkant een dubbele camera te zien, wellicht kan deze gebruikt worden voor 3D opname. Er gaan afgelopen weken veel geruchten over de opvolger van de One, met als codenaam M8. De geruchten vermelden dat de nieuwe smartphone van HTC zal draaien op een nieuwe Snapdragon 800 van Qualcomm. Ook beschikt de telefoon volgens de geruchten over een 5-inch Full HD scherm. Verder lijkt er ruimte te zijn voor een Micro-SD kaart, en vinden we de overige elementen zoals de microfoon op de gebruikelijke locaties terug. Het is opvallend dat HTC weer komt met de Micro-SD kaart lezer aangezien vele toptoestellen van HTC  deze functie niet meer hebben. Ook zal de nieuwe HTC draaien op de Sense 6 interface.

Vorig artikelLG G2 Mini smartphone aangekondigd
Volgend artikelGionee Elife S5.5 dunste smartphone ter wereld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in