Gionee Elife S5.5 dunste smartphone ter wereld

Gionee is niet echt een bepaald populair merk, maar in China verkoopt het bedrijf redelijk veel toestellen. Gionee heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Gionee Elife S5.5. Het is niet zomaar een smartphone maar de dunste smartphone ter wereld. 

Gionee-elife

De titel was op heden in handen van het CHinese BBK met de Vivo X3 smartphone. De Gionee Elife S5.5 is nog dunner en is slechts 5.5mm dik. Ter vergelijking de HTC One moet het doen met een dikte van 9mm. De smartphone beschikt over een onbekende quad core processor met vier cores op een snelheid van 1,7Ghz. Ook is er 2GB intern werkgeheugen aanwezig. Het scherm is 5 inch groot en de accu heeft een capaciteit van 2300mAh

Aan de achterzijde is er een 13 megapixel camera aanwezig en aan de voorzijde een 5 megapixel model. Het 3G-model kan nu in China worden besteld, voor omgerekend 270 euro. Het 4G model gaat rond juni in de verkoop. Volgens Gionee zal de smartphone verkocht worden in ruim 40 landen, of Nederland bijdeze landen zit is nog onduidelijk.

Vorig artikelAfbeeldingen opvolger HTC One opgedoken
Volgend artikelKPN komt met versleuteling voor bel-, sms- en mailverkeer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in