Nokia X opnieuw opgedoken op afbeeldingen

Dat de Nokia X er binnenkort komt is zo goed als zeker, vandaag zijn er opnieuw enkele foto’s uitgelekt van de Nokia X Android smartphone. De foto’s zijn afkomstig van de website Coolxap. Op de afbeelding zien we de voorkant en het nieuwe homescreen.

De afbeelding met daarom het homescreen laat een interface zien welke veel weg heeft van Windows Phone. Naar verluidt zal de Nokia X draaien op een zeer aangepaste Android versie met een custom laag er over heen. Volgens de laatste geruchten draait de smartphone op een 1,2Ghz dual core processor en 512MB werkgeheugen. Het scherm is waarschijnlijk een 4-inch formaat met een resolutie van 800×480 pixels.

Specificaties: 

De nieuwe Nokia X smartphone is een budget toestel welke een soort gelijk uiterlijk heeft als de Nokia Asha 503. De Nokia X zou een 4-inch scherm meekrijgen en intern worden aangedreven door een onbekende 1,2 GHz-dual core processor in combinatie met 512MB RAM. Het beeldscherm heeft een resolutie van 800×680 pixels. De Nokia smartphone zal draaien op Android 4.1. Aan de achterzijde zouden we verder een 5-megapixel camera terugvinden, qua geheugen is er intern 4GB beschikbaar.

Naar verwachting zal Nokia de smartphone tijdens een persconferentie op 24 februari presenteren.

 

Vorig artikelMicrosoft komt met Xbox One media remote
Volgend artikelDetails en afbeeldingen Huawei Mediapad X1 gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in