Details en afbeeldingen Huawei Mediapad X1 gelekt

De nog onaangekondigde Huawei MediaPad X1 is vandaag opgedoken. Volgens eerdere teasers zal Huawei de nieuwe tablet tijdens het MWC op de markt brengen. Of we de tablet gaan zien blijft nog de vraag. De Huawei MediaPad X1 is al eerder opgedoken op diverse websites.

Mediapad-huawei

De Huawei MediaPad X1 is een tablet welke zal draaien op een Hisilicon 910 Kirin chipset. Deze chipset is ook aanwezig in de Huawei Ascend P6. Het gaat hierbij om een quad core chipset welke is geklokt op een snelheid van maximaal 1,6GHz. Het interne geheugen bedraagt 16GB of 32GB en het werkgeheugen is 2GB. De schermgrootte van de tablet in 7-inch met een resolutie van 1920×1080 pixels. Op de achterkant is er een 5 megapixel camera aanwezig en aan de voorzijde een 1,3 megapixel model.

De accu van de tablet heeft een capaciteit van 6000mAh. Naast de wifi connectie is er ook een SIMkaart slot in de tablet aanwezig waarmee je een mobiele netwerk verbinding kan configureren. Het apparaat is 7,5mm dik en heeft een gewicht van 239 gram. De tablet draait op Android 4.2.2 Jelly Bean.

 

Vorig artikelNokia X opnieuw opgedoken op afbeeldingen
Volgend artikelSamsung Galaxy S5 komt eerder dan verwacht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in