Samsung Galaxy S5 komt eerder dan verwacht

De Samsung Galaxy S5 smartphone van Samsung komt eerder dan verwacht, waarschijnlijk komt het nieuwe toptoestel van Samsung al over iets meer dan drie weken in de winkels te liggen. Normaal gesproken zou Samsung het toestel pas rond april op de markt brengen, maar gezien de concurrentie zal Samsung dit vervroegen.

Samsung-Galaxy-S5

Een productmanager van Samsung heeft laten weten tegenover een interview met GSM Arena dat de Galaxy S5 over drie weken verkocht zal worden in de winkels. Tijdens het Mobile World Congress zal Samsung het nieuwe toptoestel aankondigen. De informatie die de productmanager prijsgaf aan de redacteur van GSM Arena is bevestigd door andere bronnen, het lijkt er daarom op dat er inderdaad een vroege launch aan zal komen. Of de Galaxy S5 ook in Nederland rond maart verkocht zal worden is vooralsnog onduidelijk.

Specificaties:

De nieuwe Galaxy S5 zal waarschijnlijk gaan draaien op een nieuwe quad core processor welke is geklokt op een snelheid van 2,5Ghz. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid de Snapdragon 805-chipset zijn. Ook beschikt de smartphone mogelijk over 3GB interne opslag. Daarnaast zal de smartphone ook beschikken over een QHD super AMOLED scherm met een afmeting van 5,25-inch. De resolutie van het scherm zou neerkomen op 256-x1440.

 

 

Vorig artikelDetails en afbeeldingen Huawei Mediapad X1 gelekt
Volgend artikelArchos toont nieuwe 4G tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in