Nvidia komt met Europese versie van Note 7 tablet

Nvidia heeft vandaag een Europese versie van de Note 7 tablet aangekondigd, het gaat hierbij om de tablet welke door verschillende partners worden verkocht waaronder EVGA en Gigabyte. De Note 7 tablet draait op een Tegra 4 chip. Nvidia heeft aangekondigd dat er ook een LTE versie op de markt zal verschijnen.

Nvidia-Note-7

De note 7 tablets zullen binnenkort beschikbaar zijn in west Europa, exacte landen heeft Nvidia helaas nog niet vermeld. Mogelijk brengt bijvoorbeeld EVGA de tablet ook in Nederland uit. De Note 7 van EVGA is in Duitsland en Oostenrijk al te bestellen voor zo’n 220 euro. Nvidia zal ook een model op de markt brengen met een Nvidia i500 LTE modem. Deze versie zou in het tweede kwartaal wereldwijd beschikbaar moeten komen voor 299 dollar, de Europese prijzen zijn vooralsnog onduidelijk.

De Note 7 tablet heeft de beschikking over een 7-inch IPS touchscreen met een resolutie van 1280×800 pixels, ook is er een quad core processor aanwezig met een Tegra 4 processor en 16GB aan interne opslagcapaciteit.

Vorig artikelPlaystation 4 aanbod beperkt tot april
Volgend artikelWhatsapp: Er zal niks veranderen voor de gebruikers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in