Whatsapp: Er zal niks veranderen voor de gebruikers

Vele Whatsapp gebruikers hebben massaal geklaagd over de overname door Facebook, veel gebruikers zijn bang voor de veiligheid en advertenties in de applicatie. Inmiddels is er een blog op de website van WhatsApp  verschenen waarin het team laat weten dat er voor de gebruikers niks aangepast zal worden.

Volgens de blog post heeft de overname door Facebook geen invloed op de werking van de applicatie dienst. Ook belooft Whatsapp dat er geen advertenties getoond zullen worden in de applicatie. Wel laat WhatsApp weten dat je alleen een klein bedrag moet betalen voor de dienst, of het huidige bedrag verhoogt zal worden is vooralsnog onduidelijk.

Google?

Niet alleen Facebook toonde interesse in de applicatie, ook Google had enige tijd interesse om WhatsApp over te nemen. Twee jaar geleden werd er al onderhandeld tussen Google en WhatsApp, waarbij Google een bedrag van 10 miljard dollar wilde betalen voor de chat applicatie. Google laat na de overname weten dat ze meer dan 19 miljard willen neertellen voor de applicatie. Google is zelf niet zo zeer geïnteresseerd in Whatsapp maar wilde voorkomen dat het bedrijf in handen zou komen van Facebook.

Vorig artikelNvidia komt met Europese versie van Note 7 tablet
Volgend artikel‘Veilige’ chat-app Telegram toch niet zo veilig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in