Telegram kan vele aanmeldingen niet verwerken

WhatsApp concurrent Telegram stijgt momenteel redelijk snel in een aantal landen waaronder Nederland. De afgelopen dagen heeft Telegram al ruim 800.000 Nederlandse gebruikers, en dat stijgt zeer snel aangezien Whatsapp momenteel niet beschikbaar is vanwege een storing, waardoor iedereen massaal overstapt op Telegram.

Telegram

De servers van Telegram zijn momenteel vanwege de flinke populariteit zwaar overbelast aangezien het aantal nieuwe aanmeldingen zeer hoog is. Volgens de Russen ligt de berichtendienst plat vanwege het grote aantal aanmeldingen. De SMS services om de registraties te bevestigen is namelijk zwaar overbelast aangezien er nu ruim 100 aanmeldingen per seconden binnen komen.

Het is vooralsnog onbekend waarom Whatsapp storing heeft. Eergisteren werd bekend dat de berichtendienst wordt overgenomen door Facebook. Dat was reden voor honderdduizenden mensen om over te stappen naar Telegram. Telegram groeit momenteel flink door aangezien er al ruim 800.000 Nederlanders een account hebben op de dienst en dit stijgt flink door.

 

Vorig artikelWhatsapp kampt met wereldwijde storing 22-2-2014
Volgend artikelSamsung onthult nieuwe Galaxy Gear 2 smartwatch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in