Samsung onthult nieuwe Galaxy Gear 2 smartwatch

Samsung heeft vandaag twee nieuwe smartwatches op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Gear 2 en Gear 2 Neo. De Samsung Galaxy Gear smartwatches draaien niet op Android maar op het Tizen OS. De smartwatches lijken qua uiterlijk sterk op de voorganger. 

Gear-2

Wel zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten aanwezig waaronder een hartslagmeter, stand-alone muziekspeler en diverse connectie mogelijkheden. Zo kunnen gebruikers via Bluetooth draadloze koptelefoons verbinden. Door de aanwezigheid van een infraroodsensor is het mogelijk om de Gear 2 en Gear 2 Neo als afstandsbediening te gebruiken voor bijvoorbeeld een home-cinema systeem of tv.

De Galaxy Gear 2 Neo is een goedkopere versie wel is uitgerust zonder camera, door geen camera te gebruiken zal deze versie iets goedkoper zijn, de prijs is vooralsnog onduidelijk. De horloges beschikken verder allebei over een 1,63 inch-touchscreen met een resolutie van 320 bij 320 pixels, 512MB aan werkgeheugen, 4GB aan opslaggeheugen en een 1GHz dualcore-processor. Meer informatie wordt aanstaande maandag verwacht tijdens het Samsung evenement.

Vorig artikelTelegram kan vele aanmeldingen niet verwerken
Volgend artikelPersafbeelding Huawei Ascend P7 gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in