Persafbeelding Huawei Ascend P7 gelekt

Vanmiddag heeft Huawei een evenement gepland op het Mobile Wolrd Congress. Via het Twitter account van @evleaks zijn zojuist verschillende pers renders verschenen van de nieuwe Ascend P7 en een bijpassende armband. De persrender toont een smartphone welke veel weg heeft van de HTC One. 

Huawei-Ascend-p7

De persrender laat een toestel zien met een luidspreker aan de boven en onderzijde. Het design is zeer slank. Het lijkt erop dat Huawei metaal heeft gebruikt met een geborstelde look. De Ascend P7 is de opvolger van de populaire Ascend p6. Het toestel zal beschikken over een 5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Aan de binnenzijde zou een eigen quad-core-chipset draaien met 2 GB aan werkgeheugen en een accu met een capaciteit van 2460mAh.

Smartwatch:

Naast de nieuwe smartphone zal Huawei ook een nieuwe armband/ smartwatch op de markt brengen. Het lijkt erop dat de smartwatch alleen geschikt is voor het bellen en opnemen van gesprekken, zoals je kan zien is er een klein scherm aanwezig en enkele knoppen.

Vorig artikelSamsung onthult nieuwe Galaxy Gear 2 smartwatch
Volgend artikel5,3 miljoen PlayStation 4 consoles verkocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in