Alcatel komt met drie nieuwe smartphone

Alcatel heeft zojuist drie nieuwe smartphones aangekondigd tijdens de MWC beurs in Barcalona. Het gaat hierbij om een model met een 5-inch scherm. En twee kleinere modellen met een 4,5-inch en 2,8-inch scherm. De smartphone worden verkocht voor een laag bedrag en draaien op Android.

Alcatel-Smartphone

De grootste smartphone is de nieuwe Idol 2 smartphone, het kleinere model is de Alcatel Idol 2 Mini. De Idol 2 beschikt over een 5-inch scherm terwijl het Idol 2 Mini model het moet doen met een 4,5-inch scherm. De Idol 2 heeft de beschikking over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels, de Mini versie meot het doen met een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels.

De toestellen draaien op een 1,2Ghz quadcore soc, waarschijnlijk van Mediatek. Verder draaien de toestellen op Android 4.3, alcatel belooft ook een update naar Android 4.4. Verder beschikken de twee nieuwe smartphones over een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant. De prijs is ook goed te nomen aangezien de Idol 2 verkocht wordt voor een 199 euro, voor het 4G model betaal je 249 euro. De Mini versie zal verkocht worden voor 169 euro en 209 euro.

Vorig artikel5,3 miljoen PlayStation 4 consoles verkocht
Volgend artikelNieuwe afbeeldingen Sony Xperia Z2 opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in