Nieuwe afbeeldingen Sony Xperia Z2 opgedoken

Volgens de laatste geruchten zal Sony op het MWC de nieuwe Sony Xperia Z2 op de markt brengen, vlak voor de start van het MWC zijn er een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Sony Xperia Sirius/ Xperia Z2. Op de afbeeldingen zien we een smartphone welke veel weg heeft van de Xperia Z1.

Op de afbeeldingen zien we software matig ook een aantal veranderingen, zo heeft Sony een nieuwe accu icoontje gebruikt welke onderdeel is van de nieuwe Sony UI voor Android 4.4, het toestel zal daarom gaan draaien op Android 4.4. Verder is er weinig vernieuwing aan het uiterlijk te zien. Naar verluidt krijgt het toestel een 5,2 inch-scherm met een full HD resolutie van 1920×1080 pixels. Ook zal er een nieuwe Qualcomm processor aanwezig zijn welke draait op een snelheid van 2,3Ghz. Naast de Quad Core processor is er waarschijnlijk ook 3GB intern geheugen aanwezig,

Sony heeft op 24 februari een pers conference op de MWC beurs, tijdens dit evenement zal Sony waarschijnlijk twee nieuwe smartphones op de markt brengen en een nieuwe tablet als opvolger van de huidige Sony tablet. De nieuwe tablet krijgt waarschijnlijk de naam Xperia Z2 tablet met zich mee.

Vorig artikelAlcatel komt met drie nieuwe smartphone
Volgend artikelHuawei komt met nieuwe Ascend G6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in