Huawei komt met nieuwe Ascend G6

Huawei heeft vandaag tijdens het Mobile World Congress de nieuwe Huawei Ascend G6 aangekondigd. Het gaat hierbij om een nieuwe smartphone welke beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten ten opzichten van de vorige Huawei smartphones.

Huawei-Ascend-G6

De Huawei Ascend G6 is een smartphone welke is voorzien van een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels, ook is er een 1,2Ghz quad core processor aanwezig. Aan de voorzijde is er een 5 megapixel camera terwijl er aan de achterkant een 8-megapixel camera aanwezig is. De smartphone van Huawei draait op Android 4.3 Jelly Bean en heeft een 4G LTE connectie mogelijkheid voor 4G dataverbindingen.

Het design van de Huawei Ascend G6 is erg dun te noemen aangezien het toestel maar 7,9mm dik is. De oudere Ascend P6 is een stuk dunner met een dikte van 6,18mm. Het toestel  beschikt verder over een 8GB interne opslag en de mogelijkheid om het geheugen via een MicroSD kaart uit te breiden. De Huawei Ascend G6 is duidelijk een mid-range smartphone met matige specificatie’s. De adviesprijs is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelNieuwe afbeeldingen Sony Xperia Z2 opgedoken
Volgend artikelHuawei presenteert TalkBand B1 smartwatch

1 REACTIE

  1. sinds ik de G6 heb is mijn dataverbruik 5 keer zo hoog terwijl er niks aan apps en gebruik van toestel..
    ik doe hetzelfde als met mijn ander andriod toestel en toch heb ik op één week 1 gb verbruikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in