Nokia introduceert goedkope Nokia 220

Nokia heeft vandaag de opvolger van de vorige Nokia 210 gepresenteerd, het gaat hierbij om een simpele smartphone welke vooral geschikt is voor ouderen zonder de smartphone functionaliteiten. De telefoon is daarom alleen geschikt geschikt voor bel en sms verkeer en beschikt niet over apps.

Nokia 220

De Nokia 220 heeft een T9 toetsenbord en moet het doen met een 2,4-inch beeldscherm met een resolutie van 320×240 pixels. Met de 1100 mAh accu moet het toestel het 29 dagen in standby tijd weten te overleven en kan er 15 uur non-stop worden gebeld. De Nokia 220 heeft de beschikking over een 2 megapixel achter camera met matige specificaties, maar volgens Nokia komen er prima plaatjes uit. Ook heeft Nokia 220 vele optimalisaties doorgevoerd waardoor de telefoon zo min mogelijk data verkeer verbruikt.

Het prijskaartje van de Nokia 220 is zeer goedkoop voor een telefoon namelijk 29 euro. Voor dat geld kan je ook nog verschillende kleuren kiezen namelijk de opvallende felle kleuren zoals we gewens zijn van Nokia, denk hierbij aan Rood,  Zwart en Geel.

Vorig artikelHuawei komt met nieuwe MediaPad M1 8.0 tablet
Volgend artikelSamsung Galaxy S5 hands-on opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in